Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Jeg ser ikke noe program for den dagen jeg ønsker, er kinoen stengt?
- Hvis dagen du ser etter er julaften, nyttårsaften eller 17. mai, så vil du antagelig ikke finne noe program. Men resten av året viser vi film hver dag! Vi setter opp program for 7 dager av gangen, som hovedregel på mandag kveld, for perioden fra førstkommende fredag til torsdag i uken etter. Enkelte spesielle forestillinger har lengre tids forsalg, derfor kan det kanskje se ut som at det er "huller" i programmet vårt - men vi er åpne 362 dager i året (363 dager når det er skuddår)!

Jeg har ikke skriver tilgjengelig, hvordan får jeg tak i billetter som er kjøpt på nett?
- Du trenger ikke utskrift. Ta med betalingskortet som billettene er kjøpt med, evt. bare de siste seks sifrene i kortnummeret, så kan du få skrevet ut billettene dine på kinoen, enten på billettautomaten eller i billettsalget. Om du har smarttelefon er det tilstrekkelig å fremvise QR-koden på telefonen.

Jeg har gavekort, kan jeg bruke dette til å betale ved nettkjøp?
- Ja, nyere gavekort med pin-kode kan brukes til å betale ved nettkjøp. Eldre gavekort uten pin-kode, må benyttes i billettsalget i kinoen innen utløpsdato.

Jeg har kjøpt billetter til feil forestilling, hva gjør jeg?
- Du får refundert feilkjøpte billetter i kinokiosken, så lenge du henvender deg der i god tid før forestillingen du har kjøpt på starter. Er billetten kjøpt via nett, kan du også sende en e-post til post@ebillett.no, så hjelper leverandøren med refusjon, kjøp deretter nye billetter på riktig forestilling. Dette må også gjennomføres i god tid før forestillingen du har kjøpt på starter.

Hvor lang tid i forveien kan jeg kjøpe billetter?
- Vi har normalt tre dagers forsalg til våre forestillinger. Enkelte større premierer har lenger forsalgsperiode, disse finner du informasjon om på vår nettside.

Jeg har ledsagerbevis, kan jeg kjøpe billetter på nett?
- Brukere med ledsagerbevis må fremvise dette i kinokiosken for å kunne benytte ordningen, og billetter kan derfor ikke kjøpes på nett.

3D
Vanlig film vises i 2 dimensjoner (2D), bredde og høyde. Legger vi til en dimensjon til, dybde, får vi 3 dimensjoner (3D). Bevegelser inn og ut av bildet gjør seg spesielt godt i 3D grunnet den forsterkede dybdevirkningen. Alle 3D-systemer baserer seg på egne bilder for høyre og venstre øye, litt forskjøvet i forhold til hverandre. Enkelte av våre filmer vises i 3D. For å kunne se filmer i 3D må man ha på seg 3D-briller for å kunne oppleve filmens 3D-effekter. Dersom man ikke har på seg 3D-briller under en 3D-visning vil bildet oppleves som uskarpt og utydelig. Lån av 3D-briller er inkludert i billettprisen.