Legenden om de små heltene

Animasjon / Barnefilm1 t. 35 min.Tillatt for alle
Bilde fra 'Legenden om de små heltene'Plakat for 'Legenden om de små heltene'

Forestillinger

Henter forestillinger

Sommerens mest episke, søteste og morsomste familieeventyr!

Velkommen til Yolcos! Den vakre og fredefulle havnebyen i det antikke Hellas, hvor mus og katt lever om hverandre i harmoni, der hvor bølgene skvulper og måkene skriker. Men en dag blir innbyggernes liv i sus og dus satt i fare, da de klarer å sette sinnet til havguden Poseidon i kok!

Hvordan i all verden skal de klare å redde dagen? Jo, ved hjelp av en modig mus som heter Mia, hennes kattevenn Sam og den sprø måken Chiko. Mia har nemlig alltid drømt å bli en helt, og nå har hun fått et kall – et kall om å redde Yolcos. Sammen skal de stoppe Poseidons vrede, og sammen skal de oppleve å få vennskap satt på prøve, møte på de rareste mytologiske vesenene, og leve som ekte helter blant guder, dyr og mennesker!

LEGENDEN OM DE SMÅ HELTENE er sommerens mest episke, søteste og morsomste familieeventyr! I de norske stemmene finner vi blant andre Einar Tørnquist, Sidney Lange, Espen Beranek Holm, Numa Norderhaug og Stig-Henrik Hoff.

Premiere:
28.07.2023
Originaltittel:
Argonuts
Regi:
David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti
Språk:
norsk
Produksjonsår:
2023
Sjanger:
Animasjon / Barnefilm
Spilletid:
1 t. 35 min.
Nasjonalitet:
Frankrike
Aldersgrense med begrunnelse:
Tillatt for alle
Filmen inneholder enkelte dramatiske partier og litt skumle elementer. Da dette skjer innenfor et humoristisk tegnefilmunivers blir filmen tillatt for alle.