Gå til hovedinnhold
Chris Hemsworth og Kristen Stewart i Snow White and the Huntsman
Premiere 08.jun 2012
Action / Drama / Eventyr
2 t. 7 min.

Snow White and the Huntsman


Henter programmet...

Snow White and the Huntsman
Originaltittel:
Snow White and the Huntsman
Regi:
Rupert Sanders
Skuespillere:
Charlize Theron, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Ian McShane, Sam Claflin, Ray Winstone, Stephen Graham, Toby Jones, Bob Hoskins, Lily Cole, Eddie Marsan, Sam Spruell, Nick Frost
Aldersgrense:
11 år - Frarådes barn under 11 år
Egnethet:
Ungdom/voksen
Begrunnelse:
Filmen har en mørk stemning, og inneholder flere kamphandlinger og truende skikkelser. Selv om filmens rammefortelling er kjent, frådes den barn under 11 år på grunn av noen særlig skremmende scener hvor det gjøres bruk av sort magi.

En jeger (Chris Hemsworth) blir befalt av den onde dronningen (Charlize Theron) å ta Snøhvit (Kristen Stewart) med ut i skogen for å drepe henne, men bestemmer seg for å la henne leve. Sammen slår de tilbake mot den onde tyrannen.

I det episke actioneventyret Snow White and the Huntsman spiller Kristen Stewart (Twilight) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Oscar-vinneren Charlize Theron). Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake. Snow White har blitt godt trent i krigens alle kunster av jegeren (Chris Hemsworth, Thor) som var sent ut for å ta livet av henne. Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) spiller prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke.

Denne fantastiske nye versjonen av det legendariske eventyret er skapt av Joe Roth, produsenten av Alice in Wonderland, produsent Sam Mercer (Den sjette sansen) og den nyskapende regissøren Rupert Sanders.